La Roche aux Faucons - Esneux
Medewerkers gezocht!

Het is al een tijdje rustig op de website en dit om verschillende redenen. Een eerste reden is dat we de laatste maanden bezig waren met verhuizen en het inrichten van onze nieuwe woonst, gelegen in Oudsbergen. Dit is nu achter de rug en ondertussen zijn we volop bezig aan een nieuwe website. Ook dit neemt heel wat tijd in beslag aangezien we alles zelf ontwerpen en programmeren. Combineer daar nog de drukte op het werk en het regenachtige weer bij en je begrijpt waarom het hier even stil ligt.

Ondertussen staan er op de website meer dan 150 wandelingen die uitgewerkt zijn met route, tekst en foto. We zijn aan het herbekijken hoe we deze wandelingen gaan tonen op de nieuwe website. Er zal nog meer de nadruk liggen op het weergeven van de website op mobiele apparaten. Ook zullen we de website trachten sneller te maken door deze volledig te herschrijven. De bestaande wandelingen gaan we trachten beter uit te werken door markante punten toe te voegen op de routekaart. Indien er nog bepaalde zaken zijn die jullie erin verwerkt willen zien mag je het altijd laten weten.

Bijkomend staan we open voor extra inhoud op de website. We zijn op zoek naar mensen die willen meewerken aan de website. Dit kan op verschillende manieren.

- Je wil ook wandelingen toevoegen aan de website?

- Je maakt foto's op wandeltrajecten en wilt deze met anderen delen via de website?

- Je doet graag reviews van wandelmateriaal en je wilt dat op de website plaatsen?

- Je volgt het wandelgebeuren en wilt regelmatig nieuws plaatsen?

- Of je hebt nog een ander idee? Dan horen we het graag!

HikingDB is altijd een hobbywebsite geweest zonder verdiensten. We zijn ook geen voorstander van reclame op de website al zouden we daar aan kunnen verdienen. We zijn ook niet actief op sociale media maar zijn er ook niet tegen. We verzamelen niemand zijn gegevens, als je je account wist dan is alles weg.

Indien je wil meewerken op eender welke manier, indien je nog ideeŽn hebt voor de nieuwe website of om welke reden dan ook mag je met ons contact opnemen via dit formulier.